Kodinpilke tarjoaa sinulle 14 päivän palautusoikeuden tuotteen vastaanotosta.

Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Heti kun otat tuotetta käyttöön, tämä harkinta-aika päättyy.

Suosittelemme vahvasti, että tarkistat paketin sisällön heti vastaanoton jälkeen. Mikäli se on vaurioitunut tai puutteellinen, ilmoita meille ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, sinulla on mahdollisuus palauttaa se. Sama koskee myös tarjous- ja alennustuotteita. Voit palauttaa tuotteen jos:

  • Tuote on käyttämätön.
  • Se on alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä tilassa.

Sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän sisällä, että haluat palauttaa tuotteen (tai koko tilauksen). Hyvitämme koko maksetun summan sinulle 14 päivän sisällä palautetun tuotteen vastaanoton jälkeen.

Kun olet ilmoittanut asiasta, me lähetämme sinulle palautustiedot. Suosittelemme, ettet lähetä tuotetta takaisin omalla kustannuksella, koska yllämainittu palautuspalvelu on maksuton sinulle.

Me palautamme täyden suorittamanne maksun 14 päivän kuluessa, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Olkaa hyvä ja ottakaa huomioon, että hyvitys maksetaan samalle tilille ja samalla maksutavalla, kuin se tehtiin maksua suoritettaessa.